Thursday, 16 March 2017

Bagaimana VIVIX Shaklee Membantu Pesakit Stroke



Kenapa Pengedar Shaklee ni kan asyik-asyik recommend VIVIX asyik-asyik suggest VIVIX untuk pesakit Stroke ekkkkk??

Untuk penghidap Darah Tinggi, Jantung, Kencing Manis, Gout, Buah Pinggang, Kanser (Kanser Payudara, Kanser Prostat dll), SLE, Batu Karang dsb pun sama.

Entry Sya kali ni akan menjawab persoalan anda tu.



Bahan-bahan yang terdapat di dalam sebotol VIVIX Shaklee


Dalam VIVIX ni ada Resveratrol tau. Malah, bukan Resveratrol sahaja, tetapi ada juga Polyphenols. Ada kajian yang menunjukkan kombinasi antara Resveratrol dan Polyphenols memeberikan kesan yang lebih power. Dan kombinasi ini membuatkan VIVIX 13 kali powerful berbanding jika hanya mengambil Resveratrol sahaja.

Keempat-empat tumbuhan ini tinggi dengan antioksida yang insyaallah mampu melindungi sel-sel badan anda dari kerosakkan oksidatif.



Table 6 : Risk of prevalent disease, by supplement user group 


Table 6 di atas adalah "The Shaklee Dietary Supplement Study : A Landmark Study" menunjukkan mereka yang mengambil dan mengamalkan single supplement (supplement janama lain) mempunyai 2.6% risiko untuk mendapat Stroke berbanding mereka yang mengambil supplement Shaklee yang hanya 1.8% sahaja. Manakala, 2.5% yang berisiko adalah mereka yang tidak mengambil apa-apa supplement.



Pengguna Shaklee mempunyai paras Homocysteine dan kolesterol yang lebih rendah berbanding pengguna single multivitamin dan pengguna tanpa apa-apa supplement.

Homocysteine yang normal adalah bawah bacaan 15. Dan pengguna Shaklee mempunyai bacaan paling rendah iaitu 6.1 berbanding pengguna single supplement 9.1 dan pengguna tanpa apa-apa supplement 9.6

Pengguna Shaklee juga kurang cenderung untuk mempunyai kolesterol HDL yang rendah. Kolesterl HDL adalah kolesterol baik. Pengguna Shaklee mempunyai paras kolesterol HDL yang tinggi berbanding pengguna single supplement dan pengguna tanpa apa-apa supplement iaitu sebanyak 57.5

Dan menjawab persoalan yang bermain di fikiran kebanyakkan anda sama ada supplement Shaklee selamat atau tidak untuk dimakan, anda boleh lihat rajah di bawah ini :-



Shaklee telah melaburkan sebanyak $250 million untuk membuat ujian klinikal, penyelidikan & pembangunan.
Shaklee juga telah menjalankan ujian tahunan untuk produk-produknya lebih dari 100,000 ujian setahun.
Selain itu, lebih 125 kertas saintifik telah diterbitkan dan 90 darinya telah diterbitkan dalam peer-reviewed publications.

Kualiti produk-produk Shaklee adalah lebih dari standard industri. "A study is conducted to prove the goodness... ...and the results are stunning!"






Shaklee bukan sahaja 100% semulajadi dan selamat untuk dimakan, malah Shaklee juga terbukti berkesan dengan kajian-kajian dan ujian-ujian klinikal yang telah dijalankan oleh Universiti of California, Berkeley sendiri.

Jadi, sepatutnya anda tidak lagi ragu-ragu dengan produk-produk Shaklee seperti VIVIX ini. Kerana setiap produk Shaklee yang anda ambil, insyaallah ianya selamat dan semulajadi untuk dimakan setiap hari. Malah, ianya juga terbukti berkesan.

Saranan Sya, jika anda sedang on supplement lain, lebih baik anda berhenti terus untuk mengambilnya dan adalah lebih baik untuk anda berikhtiar dan berusaha dengan Shaklee.

Sya bukan terlalu taksub dengan Shaklee, tapi dengan apa yang telah Sya kongsikan dengan anda kajian-kajian yang telah dijalankan Shaklee, Shaklee ternyata selamat dan berkesan untuk diambil tanpa sebarang kesan sampingan buruk.

Semoga entry Sya kali ini dapat memberi manfaat buat anda semua terutamanya anda yang mempunyai ahli keluarga yang sedang menghidap Stroke.

Jika anda ingin mendapatkan VIVIX Shaklee ini, anda boleh hubungi Sya di nombor telefon yang tertera di bawah. 

Atau anda juga boleh menyertai Sya untuk menjadi sebahagian daripada ahli Shaklee. Insyaallah, untuk yang nak ber business, Sya akan ajar dan kongsi bagaimana untuk anda berjaya di dalam Shaklee dengan pendapatan paling minima 4 angka walaupuan anda hanya seorang suri rumah.



Exclusive & limited The Walking Beauty's (TWBs) Gift Box ini terhad untuk 10 orang yang mendaftar keahlian di bawah Sya dengan FREE MEMBERSHIP 200 UV atau dengan mendapatkan sekurang-kurangnya 2 BOTOL VIVIX daripada Sya pada bulan ini.
Dalam kotak ni dah tentu bukan kosong sahaja. 
Akan ada sesuatu yang Sya isi untuk anda yang bertuah itu ;)



Gambar selingan. Hihi.
Ini gambar Sya, suami Sya dan "anak" (downlines) Shaklee Sya, Dr. Amirah Saryati bergambar bersama Dr. Bruce Daggy semasa "A Landmark Study : The Shaklee Dietary Supplement Study Roadshow baru-baru ini di Sunway Pyramid Convention Center (SPCC) pada 18 Februari 2017.

Remember!
Proper nutrition to your cell keeps it healthy, youthful and vital. It influences the overall health.


S i t i A i s y a h
Y o u r T r u s t e d S I D : 1 0 3 4 6 7 3
Y o u r H e a l t h & B e a u t y C o n s u l t a n t
+ 6 0 1 3 - 4 7 6 5 9 3 0 
y a e p p e n y e o j a @ g m a i l . c o m

No comments:

Post a Comment